Albire Dentara Profesionala Cluj - MedicalCor
Albire Dentara Profesionala - MedicalCor

Albire Dentara Profesionala - MedicalCor

Zambet mai alb si mai stralucitor in maxim 30 de minute!

Albirea dentara profesionala reprezinta cea mai simpla si confortabila metoda de a-ti recapata stralucirea zambetului si poate fi realizata intr-o singura sedinta la clinica MedicalCor.

Aceasta este una dintre procedurile in cadrul esteticii dentare prin care clinica noastra reda pacientilor starea de bine si increderea de sine.

Albirea dentara se poate realiza prin doua modalitati, una in cadrul clinicii MedicalCor sau la domiciliu,chiar acasa de catre pacient, dar inainte de realizarea albirii dentare, indiferent de tipul de tratament ales, zambetul trebuie sa fie curat si sanatos, deci tratamentul de igienizare dentara este premergator oricarui alt tratament stomatologic.

Albire Dentara Profesionala Cluj - MedicalCor

Albirea dentara profesionala cu lampa BEYOND Teeth Whitening

Sistemul Beyond de albire dentara utilizeaza cea mai avansata tehnologie, materiale inovative pentru albirea dintilor dumneavoastra printr-un tratament sigur, rapid si cu eficienta maxima.

Lider global in design-ul si productia de aparatura profesionala pentru estetica dentara, sistemul Beyond Command prezinta unul dintre cele mai avansate echipamente pentru albirea dintilor de pe piata, cu ani de studii si cercetari. Lampa pentru albirea dentara Beyond Command opereaza cu o sursa puternica de lumina halogen si dispune de filtrare si ventilatie excelenta, fapt ce asigura radiatii si caldura zero. Lungimea de unda obtinuta este uniforma si constanta, astfel timpul necesar unui tratament de albire a dintilor este de numai 30 de minute.

Cine poate beneficia de un tratament de albire a dintilor BEYOND?

Cu lampa BEYOND se obtin rezultate deosebite in albirea dentara, la toti pacientii care isi doresc dinti albi. Tratamentul este cel mai eficient la pacientii cu pete cauzate de mancare, bauturi, tigari, insa este eficient si la pacientii cu pete de tetraciclina, fluor, pete cauzate de imbatranire si pentru toti pacientii care isi doresc un zambet mai alb, un zambet de Hollywood.

Cat de albi vor fi dintii mei dupa albire?

Rezultatele albirii dentare pot varia depinzând de natura petelor si de severitatea lor. In cadrul clinicii MedicalCor tratamentul cu lampa BEYOND va fi adaptat pentru fiecare pacient pentru a obtine cele mai bune rezultate. Astfel, dantura pacientului se poate albi cu pana la 12 nuante, in doar 30 de minute si cu rezultate rezistente in timp.

Imi voi putea albi coronitele/fatetele/obturatiile deja existente?

Albirea dentara se aplica doar in cazul dintilor naturali si nu poate schimba culoarea compozitului, portelanului sau a fatetelor dentare pe care le aveti.

Cat dureaza rezultatele dupa albirea dintilor?

Rezultatele albirii dentare variaza de la persoana la persoana, depinzand de regimul alimentar si de stilul de viata. Efectele dureaza in general aproximativ 2 ani. In schimb, tratamentele scurte de albire, periodice sunt recomandate pacientilor care consuma multa cafea si alimente colorante, dar si produse care contin tutun.

Cat dureaza tratamentul de albire BEYOND?

In majoritatea cazurilor de albire dentara, tratamentul cu lampa BEYOND dureaza 30 de minute, la care se adauga timpul necesar pregatirii pacientului. In orice caz, sedinta nu va dura mai mult de 45 de minute.

Este sigura albirea dintilor?

DA, tratamentul pentru albirea dentara cu lampa BEYOND este 100% sigur. Lampile de albire BEYOND contin sisteme avansate de filtrare a luminii care indeparteaza radiatiile ultraviolete si caldura, asigurand confort si siguranta deplina, fapt ce determina o sensibilitate dentara redusa dupa tratament.

Dupa albire, cum am grija de rezultatele obtinute?

In primele 24 de ore dupa tratamentul de albire cu sistemul BEYOND trebuie sa evitati produsele din tutun, cafea, ceaiurile, sucurile colorate si orice aliment bogat in coloranti si pigmenti. Nu folositi nici apa de gura si pasta de dinti colorate.

Cat de repede apar rezultatele albirii?

Imediat! Imediat ce incheiati albirea dentara la medicul dumneavoastra dentist, va puteti uita in oglinda, iar rezultatul albirii va fi evident: un zambet alb si sanatos.

Este tratamentul de albire a dintilor dureros?

Dureros NU, in schimb este normal sa simtiti usoare sensibilitati dupa tratamentul de albire dentara, dar multi pacienti marturisesc ca nu simt nimic diferit. Sensibilitatea usoara este datorata gelului de albire, poate sa apara la consumul de alimente foarte calde sau foarte reci, dar aceasta dispare in primele 24 de ore.

Avantaje:

  • Efect vizibil imediat, un zambet alb, imaculat;
  • Efect durabil (1-2 ani), in functie de obiceiurile alimentare ale pacientului;
  • Protectia gingiilor si a cavitatii bucale;
Albire Dentara Profesionala Cluj - MedicalCor

Albirea dentara cu sistemul Opalescence (se realizeaza la domiciliu)

La clinica MEDICALCOR pacientii nostrii pot opta si pentru realizarea albirii dentare la domiciliu.

Procedura este realizata acasa
de catre pacient

In cadrul clinicii MEDICALCOR se realizeaz o amprenta a danturii dumneavoastra, pe baza careia tehnicianul dentar realizeaza gutierele personalizate, in care se va aplica gelul pentru albire.

Gelul pentru albirea este de concentratie 16% H202 si se aplica in gutiere, care vor fi purtate in timpul noptii pe parcursul a 5-10 sedinte.

Albire Dentara Profesionala Opalescence

Avantaje:

  • Albirea se realizeaza treptat, efectul fiind astfel durabil 1-2 ani
  • Datorita plasticului moale din care sunt confectionate gutierele, pacientul nu va simti disconfort pe durata tratamentului

Dezavantaje:

  • Pentru a avea efectul dorit este necesara purtarea gutierelor pe dinti in timpul noptii, fapt ce poate crea o stare de disconfort pentru anumiti pacienti
  • Procedura creste riscul aparitiei sensibilitatii gingivale, intrucat gelul ajunge in contact involuntar cu gingia, lucru care va disparea odata cu finalizarea tratamentului
  • Pe timpul procedurii este indicat sa nu se utilizeze consumul de alimente si bauturi colorate (cafea, ceai, fructe rosii, vin etc.)
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙