Implant Dentar All-On-4

Implant Dentar All-On-4

data 21 Sep 2022

Implant Dentar All-On-4

Din cauza uzurii zilnice la care sunt supusi dintii, pierderea completa a acestora este relativ normala. Cu toate acestea, multi oameni care si-au pierdut dintii, se simt jenati de zambetul lor sau se simt inconfortabil cand vorbesc sau cand consuma anumite alimente.

Daca va doriti sa va recapatati complet zambetul dupa pierderea dintilor, fie superiori sau inferiori, la Clinica MedicalCor este disponibila optiunea de implanturi dentare numita All-on-4 (dinti ficsi in 24 de ore). Sute de oameni, care se aflau in aceeasi situatie, si-au recuperat functionalitatea completa a gurii cu aceasta solutie de dinti ficsi in 24 de ore.

In acest articol vom discuta mai multe despre acest tratament pentru a va ajuta sa decideti daca implanturile dentare de acest tip sunt alegerea potrivita pentru dumneavoastra.
 

Ce sunt implanturile dentare All-on-4?

Implanturile dentare All-on-4 sunt un set complet de implanturi concepute pentru a va inlocui dintii superiori sau inferiori. Aceasta metoda este mult mai durabila in timp si confera un aspect dentar natural, in comparatie cu protezele dentare.

In mod normal, fiecare implant dentar are un mic surub de titan pe care un chirurg il introduce in gingie. Apoi, medicul dentist plaseaza un singur dinte fals pe surub. Cu un implan All-on-4, nu este nevoie sa inlocuiti fiecare dinte pierdut, individual.

In schimb, Dr. Paul Corpadean, specialist in implantogie, va introduce patru stalpi de titan in osul maxilarului care vor fi drept ancore. Apoi se poate atasa o proteza dentara permanenta pe cele patru ancore. Astfel, veti obtine un aspect dentar perfect pentru intreaga gura. Proteza va ramane permanent in gura si va arata la fel de natural ca dintii adevarati.

Care sunt beneficiile implanturilor All-on-4?

 

Pe langa beneficiile estetice, pacientilor le creste si nivelul de incredere odata ce au finalizat tratamentul all-on-4. Implanturile ofera mai multe beneficii care permit pacientilor sa se bucure de zambetul lor, cum ar fi:

  • Va puteti inlocui toti dintii intr-o singura zi cu o singura interventie chirurgicala;
  • Implanturile se fixeaza permanent in gura, astfel incat sa nu se slabeasca sau sa se miste ca protezele dentare;
  • Procedura dinti ficsi in 24 de ore va restabileste intregul set de dinti cu doar patru implanturi;
  • Implanturile All-on-4 costa mai putin decat inlocuirea fiecarui dinte individual;
  • De obicei nu aveti nevoie de aditie osoasa suplimentara.

Implanturile All-on-4 sunt o optiune foarte buna pentru persoanele de toate varstele care si-au pierdut complet dantura, iar 95% dintre pacienti sunt foarte multumiti de rezultate. La Clinica MedicalCor vor fi analizate toate aspectele necesare pentru a ne asigra ca aceasta este procedura de care aveti nevoie.
 

Cat dureaza implanturile All-on-4?

Aceste implanturi dentare sunt o solutie permanenta. Durata de viata poate atinge 20 de ani sau chiar mai mult cu o ingrijire corespunzatoare.

Vezi before&after

Care este timpul de recuperare dupa o astfel de interventie?

Comparativ cu implanturile dentare traditionale unde recuperarea poate dura intre trei si opt luni, cu implanturile All-on-4 cu siguranta timpul de recuperare scade considerabil. Sistemul All-on-4 ofera o stabilitate mai mare si o mai buna fuziune cu osul maxilarului decat implantul dentar traditional.

Daca va ganditi sa apelati la aceasta solutie, la Clinica MedicalCor gasiti un personal dedicat, care lucreazea cu materiale de calitate. In plus consultatia si radiografie sunt gratuite!

Puteti sa va programati online sau telefonic: 0729 122 422.Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙