Implant Dentar Cluj-Napoca - Pentru un Zambet Complet

Implant Dentare Cluj-Napoca – Solutia Pentru un Zambet Complet

Implanturile dentare sunt una din cele mai bune soluţii actuale de inlocuire a dinţilor lipsa comportandu-se ca si dinţii naturali.

Ele sunt infrastructura pentru un zambet frumos si sanatos, acolo unde s-au pierdut dinti. De aceea planificarea initiala, desenul interventiei si pozitionarea implanturilor in planul de tratament sunt punctele cheie care asigura interventia chirurgicala propriu zisa.

In clinica Medicalcor vei gasi o echipa specializata in reconstructii pe implant asa incat vei putea obține zâmbetul mult dorit pe termen lung.

Avantajele tratamentului cu implant dentar ghidat digital:

 
Progremează-te
 

Echipa de specialiști in Implant dentar

O echipă de medici specialisti in implantologie dentara certificați internațional se asigură zi de zi că fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată și multidisciplinară a tratamentului, se angajeaza sa iti ofere solutii complete de tratament intr-o singura zi pentru a-ţi reda încrederea de a zâmbi din nou! Cunoaşţe-i mai bine pe fiecare în parte!

 Dr. Paul Copardean

Dr. Paul Copardean

Specialist în implantologie

Vezi echipa

Tehnologiile 3D folosite

Investim constant în tehnologie astfel incat echipa noastra pluridisciplinara sa poata aborda orice caz indiferent de complexitatea acestuia si rezultatul sa fie total predictibil. Tehnologia 3D ne asigura un diagnostic corect oferun-ti confort, siguranta si o previzualizare a tratamentului final.

Tomografia computerizata CBCT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit adipiscing elit.

Simulare implant 3D – sistemul R2GATE

Permite combinarea metodelor inovatoare de reconstrucție maxilo-facială computerizată pentru ca tu să te bucuri de confort maxim și de rezultate estetice remarcabile.

Centrifuga PRGF

Ajută la regenerarea și vindecarea mult mai rapidă a zonei în care a fost realizată intervenția chirurgicală.

LASERUL STOMATOLOGIC Sirolase Blue Sirona

Laserele dentare oferă avantaje clare faţă de metodele convenţionale de tratament cu vindecarea rănilor, făra cicatrici şi o reducere semnificativă a infecţiilor

Tipuri de implanturi dentare

Pe piata exista in momentul de fata cateva mii care produc implanturi dentare si de aceea avem posibilitatea sa selectam in functie de nevoia fiecarui pacient tipul de implant ideal. Astfel vom realiza un plan de tratament personalizat fiecarui pacient.

Criterii de selectie a implantului dentar:

Implanturile folosite in clinica Medicalcor:

Megagen - fabricate in Koreea de Sud - www.megagen.ro

Bredent - fabricate in Germania www.bredent-medical.ro

Mis - fabricate in Israel - www.mis-implants.com

Implantologie ghidata digital R2GATE

Am adus acest nou serviciu pentru pacientii nostrii , aceasta fiind tehnologia de ultima generatie care asigura ca implantul dentar se osteointegreaza si vei putea avea o coronita provizorie in aceasi zi.

Ce este implantologia ghidata digital?

Este tratamentul implanto-protetic prin care reusim sa avem niste rezultate predictibile estetice si care sunt eficiente pe termen lung. Informatiile cumulate din tomografia computerizata cu impreuna cu modelul dumneavoastra se trimit la centrul R2GATE unde se va realiza realiza planificarea ideala de insertie a implantului dentar si lucrarea protetica personalizata nevoilor tale.

Avantaje

ETAPE