Programare online

Implantologie Cluj-Napoca – Solutia Pentru un Zambet Complet

Implanturile dentare reprezinta una dintre cele mai bune solutii actuale de inlocuire a dintilor lipsa, comportandu-se ca si dintii naturali. Acestea reprezinta infrastructura pentru un zambet frumos si sanatos, acolo unde s-au pierdut dintii. De aceea, planificarea initiala, desenul interventiei si pozitionarea implanturilor in planul de tratament sunt punctele cheie care asigura interventia chirurgicala propriu-zisa.

In clinica MedicalCor vei gasi o echipa specializata in reconstructii pe implant, astfel vei putea obtine zambetul mult dorit pe termen lung.

Programează-te si beneficiezi de consultatie si radiografie GRATUITA . Plata implantului se poate face in 24 de rate fara dobanda.

Avantajele tratamentului cu implant dentar ghidat digital:

 
Programează-te
 

Echipa de specialisti in implant dentar

O echipa de medici specialisti in implantologie dentara, certificati international, se asigura zi de zi ca fiecare pacient beneficiaza de o abordare personalizata si multidisciplinara a tratamentului, se angajeaza sa iti ofere solutii complete de tratament intr-o singura zi pentru a-ti reda increderea de a zambi din nou!

 Dr. Paul Copardean

Dr. Paul Corpadean

Specialist în implantologie

Vezi echipa

Tehnologiile 3D folosite

Investim constant in tehnologie astfel incat, echipa noastra pluridisciplinara sa poata aborda orice caz, indiferent de complexitatea acestuia, iar rezultatul sa fie predictibil. Tehnologia 3D asigura un diagnostic corect oferindu-ti confort, siguranta si o previzualizare a tratamentului final.

Tomografia computerizata CBCT

Reprezinta o tehnologie de ultima generatie in domeniul imagisticii si care permite vizualizarea in plan tridimensional a zonelor scanate.

Simulare implant 3D – sistemul R2GATE

Permite combinarea metodelor inovatoare de reconstructie maxilo-faciala computerizata pentru ca tu sa te bucuri de confort si rezultate estetice remarcabile.

Centrifuga PRGF

Reprezinta o tehnologie care ajuta la regenerarea si vindecarea mult mai rapida a zonei in care a fost realizata interventia chirurgicală.

Laserul Stomatologic Sirolaser Blue Sirona

Laserele dentare ofera avantaje clare fata de metodele conventionale de tratament, cu vindecarea ranilor, fara cicatrici si cu o reducere semnificativa a infectiilor.

Tipuri de implanturi dentare

Pe piata exista in momentul de fata mii de producatori de implanturi dentare si tocmai de aceea avem posibilitatea sa salectam tipul de implant ideal in functie de nevoia fiecarui pacient. De asemenea, vom realiza un plan de tratament personalizat.

Criterii de selectie a implantului dentar:

Implanturile folosite in clinica Medicalcor:

Megagen - fabricate in Koreea de Sud - www.megagen.ro

Bredent - fabricate in Germania www.bredent-medical.ro

Mis - fabricate in Israel - www.mis-implants.com

Implantologie ghidata digital R2GATE

Aceasta tehnologie de ultima generatie asigura ca implantul dentar sa se osteointegreze. Datorita acestui lucru, se va putea aplica o coroana dentara provizorie chiar in aceeasi zi.

Ce este implantologia ghidata digital?

Reprezinta tratamentul implant-protetic cu ajutorul caruia se obtin rezultate predictibile estetice si care sunt eficiente pe termen lung. Informatiile cumulate din tomografia computerizata, impreuna cu modelul pacientului se trimit la centrul R2GATE, unde se va realiza planificarea ideala de insertie a implantului dentar si lucrarea protetica personalizata nevoilor tale.

Avantaje

ETAPE