Despre Noi - MedicalCor

Misiune si viziune
 

Împreuna schimbăm experienţa “mersului la stomatolog”!

În cadrul Clincii MEDICALCOR ne propunem să îți schimbăm percepția și viziunea asupra medicilor dentişti. Vrem să uiți de prejudecăți, de experienţele neplăcute din trecut, deoarece nu suntem un simplu cabinet stomatologic, suntem clinica în care vii să te relaxezi în timp ce noi ne ocupăm de sănătatea zâmbetului tău.

Clinica MEDICALCOR oferă o viziune nouă, o atmosfera plăcută, familială, fără sunetul înfricoșător al frezei și fără anxietatea dată de vechile cabinete dentare. Misiunea noastră este de a crea un mediu confortabil și relaxant, astfel ne poți vizita oricând pentru a te convinge de reușita noastră.

Dorinţa şi misiunea noastră este de a reda un zâmbet încrezător și strălucitor fiecărui pacient, folosind tehnici şi aparatură de ultimă generaţie şi inovaţie.

Echipa Clinicii MEDICALCOR are un scop foarte bine stabilit, acela de a îți oferi o experiență nouă și o calitate a vieții ridicată.

 

Despre noi

Suntem de părere că stomatologia trebuie să se concentreze pe pacient și pe rezultatele obținute, astfel ne angajăm să îți depășim așteptările. Ne bazăm pe vasta noastră experiență şi cunoştinţă în medicina dentară pentru a crea cele mai bune tratamente dentare personalizate. Angajamentul nostru pentru excelență ne separă de restul clinicilor stomatologice.

În cadrul clinicii noastre spațioasă și confortabilă te vom ajuta să îți îmbunătățești imaginea de sine, încrederea și sănătatea dentară, prin perfecționarea celui mai valoros atuu al tău, care este zâmbetul. La Clinica MEDICALCOR am reunit mai multe specialităţi, de la pedodonţie, prevenţie, profilaxie, endodonţie, parodontologie, stomatologie generala, protetică dentară, implantologie şi estetică dentară.

Abordăm estetica dentară prin cele mai moderne servicii disponibile şi astfel putem să îţi oferim o experienţă unică. Dispunem de un studio de fotografie unde echipa noastră prin mediul digital îți va prezenta o simulare a viitorului tău zâmbet. Vei putea să îți vizualizezi zâmbetul mult visat înainte de a începe tratamentul.


Echipa

Echipa Clinicii MEDICALCOR este formată din medici dentişti specializaţi care se angajează să ofere pacienților tratamente avansate și îngrijire de cea mai înaltă calitate. Echipa MedicalCor are abilitatea și pregătirea pentru a menține sau a restabili sănătatea danturii tale.

PROFESIONALISM

Înțelegerea și satisfacerea nevoilor pacienților noștri e fundamentală în cabinetul nostru.

EXPERIENȚĂ

Echipa noastră deține certificări și specializări numeroase, la care se adaugă totodată și experiența clinică variată.

CONFORT

Cabinetul nostru a fost îmbunătățit cu mai multe dotări, astfel încât lucrurile să fie cât se poate de ușoare pentru tine, din momentul în care iei loc în sala de așteptare. Personalul nostru este călduros, dornic să îți ofere cea mai bună experiență stomatologică avută vreodată.

SPIRIT DE FAMILIE

Fiecare oaspete care trece pragul cabinetului nostru este binevenit în familia noastră. Echipa noastră se va asigura că te vei simți confortabil și încrezător pe tot parcursul vizitei.


O echipă formată din 6 medici dentiști certificați internațional se asigură zi de zi că fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată și multidisciplinară a tratamentului, de acuratețea diagnosticului pentru a-ţi reda încrederea de a zâmbi din nou! Cunoaşţe-i mai bine pe fiecare în parte!
 

Dr. Paul Corpădean

Dr. Paul Corpădean

Specialist în implantologie

Dr. David Cicai

Dr. David Cicai

Specialist paradontologie

Dr. Anita Fatehy

Dr. Anita Fatehy

Stomatologie generala, rezident protetica

Adriana Lup

Adriana Lup

Asistent Medical

Apolka Matei

Apolka Matei

Asistent Medical

Diana Pop

Diana Pop

Asistent Medical

 

De ce noi?

Considerăm că este important să te simți în largul tău când zâmbești și că e dreptul tău să fii încrezător în tine și în zâmbetul tău. De aceea, în viziunea noastră ceea ce facem este de fapt restabilirea încrederii pacienților în propria persoană, printr-un zâmbet frumos şi sănătos.

La Clinica MEDICALCOR scopul nostru e să îți oferim o experiență cât se poate de confortabilă şi relaxantă pe parcursul tratamentului dentar.

În viziunea noastră pentru ca tu să ai parte de o experiență de neuitat, considerăm că este foarte important confortul tău, atmosfera din cabinet şi atenţia care îţi este oferită de toţi membri Clinicii.

Așadar, ți-am pregătit o serie de dotări pentru a-ți spori confortul:

Avantajele noastre

1 Atmosferă prietenoasă – în Clinica MEDICALCOR frica de dentist este de domeniul trecutului, întregul personal este alături de tine în fiecare pas al tratamentului
2 Posibilitatea de programare online - e foarte simplu și rapid
3 Confortul unui SPA -cu ajutorul dotărilor menite să îți sporească confortul
4 Tehnologie avansată și personal specializat
5 Prețuri accesibile și opțiuni financiare personalizate
6 Garanția lucrărilor - pentru fiecare lucrare oferim garanție specifică, atâta timp cât se respectă condițiile de acordare a garanției
7 La Clinica MEDICALCOR iubim copiii! Și copiii ne iubesc pe noi. Doctorii și întregul personal sunt bine instruiți în a-i ajuta pe copii să se simtă confortabil pe perioada tratamentului.
8 Oferim program prelungit. Pentru că știm că timpul tau este valoros, îţi suntem disponibili la orice oră a zilei, astfel putem să satisfacem toate tipurile de program
 
Programeaza-te acum
 


Vizitează-ne azi

Clinica MEDICALCOR oferă o gamă largă de servicii, de la protetică dentară la estetică dentară, implantologie, ortodonţie și multe altele. Ai nevoie de un implant dentar sau de servicii de albire a dinților? Oricare ar fi nevoile tale, amintește-ți că dantura este o parte extrem de importantă a corpului, atât din punct de vedere fizic cât și estetic. Nu ezita să ne contactezi și să te programezi azi pentru a beneficia de serviciile oferite de Clinica MEDICALCOR

 
Cabinetul nostru