despre noi

Despre noi - MedicalCor

Împreună schimbăm experiența “mersului la stomatolog”!

În cadrul Clincii MEDICALCOR ne propunem să îți schimbam percepția și viziunea asupra medicilor dentiști. Vrem să uiți de prejudecați, de experiențele neplăcute din trecut, deoarece nu suntem un simplu cabinet stomatologic, suntem clinica în care vii să te relaxezi în timp ce noi ne ocupam de sănătatea zâmbetului tău.

Clinica MEDICALCOR oferă o viziune nouă, o atmosfera plăcuta, familială, fară sunetul înfricoșător al frezei și fară anxietatea dată de vechile cabinete dentare. Misiunea noastră este de a crea un mediu confortabil și relaxant, astfel ne poți vizita oricând pentru a te convinge de reușită noastră.

Dorința și misiunea noastră este de a reda un zâmbet încrezător și strălucitor fiecărui pacient, folosind tehnici și aparatura de ultimă generație și inovație.

Echipa Clinicii MEDICALCOR are un scop foarte bine stabilit, acela de a îți oferi o experiență noua și o calitate a vieții ridicată.

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM!
echipa
cabinet

Despre noi

Suntem de părere că stomatologia trebuie să se concentreze pe pacient și pe rezultatele obținute, astfel ne angajam să iți depășim așteptările. Ne bazam pe vasta noastră experiență și cunoștință în medicina dentară pentru a crea cele mai bune tratamente dentare personalizate. Angajamentul nostru pentru excelență ne separă de restul clinicilor stomatologice.

În cadrul clinicii noastre spațioasă și confortabilă te vom ajuta să iți îmbunătățești imaginea de sine, încrederea și sănătatea dentară, prin perfecționarea celui mai valoros atuu al tău, care este zâmbetul. La Clinica MEDICALCOR am reunit mai multe specialități, precum pedodonție, prevenție, profilaxie, endodonție, parodontologie, stomatologie generală, protetică dentară, implantologie și estetica dentara.

Abordăm estetica dentară prin cele mai moderne servicii disponibile și astfel putem să iți oferim o experiență unică. Dispunem de un studio de fotografie unde echipa noastră prin mediul digital îți va prezenta o simulare a viitorului tău zâmbet. Vei putea să iți vizualizezi zâmbetul mult visat înainte de a începe tratamentul.

Echipa

Echipa Clinicii MEDICALCOR este formată din medici dentiști specializați care se angajează să ofere pacienților tratamente avansate și îngrijire de cea mai înalta calitate. Echipa MedicalCor are abilitatea și pregătirea pentru a menține sau a restabili sănătatea danturii tale.

profesionalism PROFESIONALISM

Înțelegerea și satisfacerea nevoilor pacienților noștri e fundamentală în cabinetul nostru.

experienta EXPERIENȚĂ

Echipa noastră deține certificări și specializări numeroase, la care se adaugă și experiența clinică.

confort CONFORT

Cabinetul nostru a fost îmbunătățit cu mai multe dotări, astfel încât lucrurile să fie cât se poate de ușoare pentru tine, din momentul în care iei loc în sala de așteptare. Personalul nostru este călduros, dornic să iți ofere cea mai buna experiență stomatologică avută vreodată.

spirit de familie SPIRIT DE FAMILIE

Fiecare oaspete care trece pragul cabinetului nostru este binevenit în familia noastră. Echipa Medicalcor se va asigura că te vei simți confortabil și încrezător pe tot parcursul vizitei.

 

O echipă formată din medici dentiști certificați international se asigură zi de zi că fiecare pacient beneficiază de o abordare personalizată și multidisciplinară a tratamentului, de acuratețea diagnosticului pentru a-ți reda încrederea de a zâmbi din nou! Cunoaște-i mai bine pe fiecare în parte!

 

Medici

Dr. Paul Corpadean

Corpadean Paul

Medic Coordonator - competenta in implantologie

Toderica Alexandru

Toderica Alexandru

Medic Chirurg Buco Maxilo Facial

Cicai David

Cicai David

Medic Specialist Parodontologie si Protetica

Tusa Natalia

Tusa Natalia

Medic Stomatologie Generala si Protetica

Mariana Stan

Mariana Stan

Medic Protetician

Horea Negrut

Horea Negrut

Medic Chirurg

Asistenti

Pop Diana Maria

Pop Diana Maria

Asistenta Sefa - chirurgie - implantologie

Corcea Diana

Corcea Diana

Asistenta - chirurgie - implantologie

Jecan Camelia

Jecan Camelia

Asistenta - protetica dentara

Jucan Alexandra

Jucan Alexandra

Asistenta chirurgie - implantologie

Lup Adriana

Lup Adriana

Asistenta - protetica dentara

Marton Natalia

Marton Natalia

Asistenta medical

Tibrea Andrei

Tibrea Andrei

Asistent - chirurgie si scanare 3D

Szilaghi Adina

Szilaghi Adina

Sterilizare instrumentar

Tehnicieni

Blaga Bianca

Blaga Bianca

Tehnician dentar

Ionela Marc

Ionela Marc

Tehnician dentar

 

Management

Alexandra Corpadean

Alexandra Corpadean

Manager Clinica

Ciprian Soleriu

Ciprian Soleriu

Marketing Manager

Front Desk

Karla Haizer

Karla Haizer

Front desk

Anca Turcu

Anca Turcu

Front desk

Alexa Daniela

Alexa Daniela

Front desk

Patient Care Experts

Andreea Soleriu

Andreea Soleriu

Caprariu Lorena

Caprariu Lorena

Bivolaru Georgiana

Bivolaru Georgiana

Alexandra Bardea

Alexandra Bardea

Foto

Andronic Maricel

Andronic Maricel

Marius Neag

Marius Neag

De ce noi?

Consideram că este important să te simți în largul tău când zâmbești și că e dreptul tău să fii încrezător în tine și în zâmbetul tău. De aceea, în viziunea noastră, ceea ce facem este, de fapt, restabilirea încrederii pacienților în propria persoană, printr-un zâmbet frumos și sănătos.

La Clinica MEDICALCOR, scopul nostru e să îți oferim o experiență cât se poate de confortabilă și relaxantă pe parcursul tratamentului dentar.

În viziunea noastră, pentru că tu să ai parte de o experiență de neuitat, consideram că este foarte important confortul tău, atmosfera din cabinet și atenția care îți este oferită de toți membrii Clinicii. Așadar, ți-am pregătit o serie de dotări pentru a-ți spori confortul:

 • Aromaterapie atât în cabinet, cât și în sala de așteptare
 • Scaune cu perne confortabile pentru susținerea capului și gâtului tău
 • Posibilitatea de a alege muzica pe care dorești să o asculți în timpul tratamentului
 • Racoritoare din partea ”casei” - cafea, apă, ceai
 • Wi-fi gratuit
de ce noi

Avantajele noastre:

 • Atmosferă prietenoasă – în Clinica MEDICALCOR frica de dentist este de domeniul trecutului, întregul personal este alături de tine în fiecare pas al tratamentului
 • Posibilitatea de programare online – e foarte simplă și rapidă
 • Confortul unui SPA – cu ajutorul dotărilor menite să îți sporească confortul
 • Tehnologie avansată și personal specializat
 • Prețuri accesibile și opțiuni financiare personalizate
 • Garanția lucrărilor – pentru fiecare lucrare oferim garanție specifică, atâta timp cât se respecta condițiile de acordare a garanției
 • Program prelungit – pentru că știm că timpul tău este valoros, îți suntem disponibili la orice oră a zilei, astfel putem să satisfacem toate tipurile de program
 • La Clinica MEDICALCOR iubim copiii! Și copiii ne iubesc pe noi. Doctorii și întregul personal sunt bine instruiți în a-i ajuta pe copii să se simtă confortabil pe perioada tratamentului.

Vizitează-ne azi

 

Clinica MEDICALCOR oferă o gamă variată de servicii stomatologice, de la protetică dentară la estetică dentară, implantologie, ortodontie și multe altele. Ai nevoie de un implant dentar sau de servicii de albire a dinților? Oricare ar fi nevoile tale, amintește-ti că dantura este o parte extrem de importanta a corpului, atât din punct de vedere fizic, cât și estetic.

Nu ezita să ne contactezi și să te programezi azi pentru a beneficia de serviciile oferite de Clinica MEDICALCOR!

CABINETUL NOSTRU
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙