Despre Noi - MedicalCor

Misiune si viziune
 

Impreuna schimbam experienta “mersului la stomatolog”!

In cadrul Clincii MEDICALCOR ne propunem sa iti schimbam perceptia si viziunea asupra medicilor dentisti. Vrem sa uiti de prejudecati, de experientele neplacute din trecut, deoarece nu suntem un simplu cabinet stomatologic, suntem clinica in care vii sa te relaxezi in timp ce noi ne ocupam de sanatatea zambetului tau.

Clinica MEDICALCOR ofera o viziune noua, o atmosfera placuta, familiala, fara sunetul infricosator al frezei si fara anxietatea data de vechile cabinete dentare. Misiunea noastra este de a crea un mediu confortabil si relaxant, astfel ne poti vizita oricand pentru a te convinge de reusita noastra.

Dorinta si misiunea noastra este de a reda un zambet increzator si stralucitor fiecarui pacient, folosind tehnici si aparatura de ultima generatie si inovatie.

Echipa Clinicii MEDICALCOR are un scop foarte bine stabilit, acela de a iti oferi o experienta noua si o calitate a vietii ridicata.

 

Despre noi

Suntem de parere ca stomatologia trebuie sa se concentreze pe pacient si pe rezultatele obtinute, astfel ne angajam sa iti depasim asteptarile. Ne bazam pe vasta noastra experienta si cunostinta in medicina dentara pentru a crea cele mai bune tratamente dentare personalizate. Angajamentul nostru pentru excelenta ne separa de restul clinicilor stomatologice.

In cadrul clinicii noastre spatioasa si confortabila te vom ajuta sa iti imbunatatesti imaginea de sine, increderea si sanatatea dentara, prin perfectionarea celui mai valoros atuu al tau, care este zambetul. La Clinica MEDICALCOR am reunit mai multe specialitati, de la pedodontie, preventie, profilaxie, endodontie, parodontologie, stomatologie generala, protetica dentara, implantologie si estetica dentara.

Abordam estetica dentara prin cele mai moderne servicii disponibile si astfel putem sa iti oferim o experienta unica. Dispunem de un studio de fotografie unde echipa noastra prin mediul digital iti va prezenta o simulare a viitorului tau zambet. Vei putea sa iti vizualizezi zambetul mult visat inainte de a incepe tratamentul.


Echipa

Echipa Clinicii MEDICALCOR este formata din medici dentisti specializati care se angajeaza sa ofere pacientilor tratamente avansate si ingrijire de cea mai inalta calitate. Echipa MedicalCor are abilitatea si pregatirea pentru a mentine sau a restabili sanatatea danturii tale.

PROFESIONALISM

Intelegerea si satisfacerea nevoilor pacientilor nostri e fundamentala in cabinetul nostru.

EXPERIENTA

Echipa noastra detine certificari si specializari numeroase, la care se adauga totodata si experienta clinica variata.

CONFORT

Cabinetul nostru a fost imbunatatit cu mai multe dotari, astfel incat lucrurile sa fie cat se poate de usoare pentru tine, din momentul in care iei loc in sala de asteptare. Personalul nostru este calduros, dornic sa iti ofere cea mai buna experienta stomatologica avuta vreodata.

SPIRIT DE FAMILIE

Fiecare oaspete care trece pragul cabinetului nostru este binevenit in familia noastra. Echipa noastra se va asigura ca te vei simti confortabil si increzator pe tot parcursul vizitei.


O echipa formata din medici dentisti certificati international se asigura zi de zi ca fiecare pacient beneficiaza de o abordare personalizata si multidisciplinara a tratamentului, de acuratetea diagnosticului pentru a-ti reda increderea de a zambi din nou! Cunoaste-i mai bine pe fiecare in parte!
 

Dr. Paul Corpădean

Dr. Paul Corpadean

Specialist in implantologie

Dr. David Cicai

Dr. David Cicai

Specialist paradontologie

Dr. Anita Fatehy

Dr. Anita Fatehy

Stomatologie generala, rezident protetica

Adriana Lup

Adriana Lup

Asistent Medical

Apolka Matei

Apolka Matei

Asistent Medical

Diana Pop

Diana Pop

Asistent Medical

 

De ce noi?

Considerăm că este important să te simți în largul tău când zâmbești și că e dreptul tău să fii încrezător în tine și în zâmbetul tău. De aceea, în viziunea noastră ceea ce facem este de fapt restabilirea încrederii pacienților în propria persoană, printr-un zâmbet frumos şi sănătos.

La Clinica MEDICALCOR scopul nostru e să îți oferim o experiență cât se poate de confortabilă şi relaxantă pe parcursul tratamentului dentar.

În viziunea noastră pentru ca tu să ai parte de o experiență de neuitat, considerăm că este foarte important confortul tău, atmosfera din cabinet şi atenţia care îţi este oferită de toţi membri Clinicii.

Așadar, ți-am pregătit o serie de dotări pentru a-ți spori confortul:

Avantajele noastre

1 Atmosferă prietenoasă – în Clinica MEDICALCOR frica de dentist este de domeniul trecutului, întregul personal este alături de tine în fiecare pas al tratamentului
2 Posibilitatea de programare online - e foarte simplu și rapid
3 Confortul unui SPA -cu ajutorul dotărilor menite să îți sporească confortul
4 Tehnologie avansată și personal specializat
5 Prețuri accesibile și opțiuni financiare personalizate
6 Garanția lucrărilor - pentru fiecare lucrare oferim garanție specifică, atâta timp cât se respectă condițiile de acordare a garanției
7 La Clinica MEDICALCOR iubim copiii! Și copiii ne iubesc pe noi. Doctorii și întregul personal sunt bine instruiți în a-i ajuta pe copii să se simtă confortabil pe perioada tratamentului.
8 Oferim program prelungit. Pentru că știm că timpul tau este valoros, îţi suntem disponibili la orice oră a zilei, astfel putem să satisfacem toate tipurile de program
 
Programeaza-te acum
 


Vizitează-ne azi

Clinica MEDICALCOR oferă o gamă largă de servicii, de la protetică dentară la estetică dentară, implantologie, ortodonţie și multe altele. Ai nevoie de un implant dentar sau de servicii de albire a dinților? Oricare ar fi nevoile tale, amintește-ți că dantura este o parte extrem de importantă a corpului, atât din punct de vedere fizic cât și estetic. Nu ezita să ne contactezi și să te programezi azi pentru a beneficia de serviciile oferite de Clinica MEDICALCOR

 
Cabinetul nostru