testimoniale

TestimonialeApelez de fiecare data cu incredere la echipa Medicalcor. Tratamentele oferite sunt de inalta calitate iar staff-ul este profesionist dar si foarte amabil. Recomand cu incredere pentru orice tip de problema stomatologica!
Andrei Balan
23 Feb 2022

Bună sint Lucia și recomanda cu mare incredere Clinica stomatologica MedicalCor, pe domnul Paul Corpadean și echipa sa. Aveam demult probleme cu dantura dar aici am găsit ce căutam. Am zis incerc...si am fost primită ca intr-o familie. Am făcut lucrare pe implante de care sint foarte mulțumită, datorită acestor oameni minunați, profesioniști, amabili care știut ce vor (oameni mulțumiți). Aveți tot ce vă doriți intr-un singur loc, MedicalCor. Prețurile accesibile tuturor și o echipă profesionistă. Nu ezitați!! Sunați cu incredere.
Lucia Maier
23 Feb 2022

Eu am avut o problema mai delicata cu dantura in sensul ca nu aveam nici un dinte lar vechile proteze nu mai erau eficiente, asa am ajuns la clinica Medicalcor unde dl, dr, Paul Corpadean a gasit solutia pentru dantura mea. Dl. Dr. Paul Corpadean fiind un specialist desavarșit in implanturi mi-a propus sa facem cateva implanturi pe care s-au fixat protezele. In felul acesta eu am doua proteze cu care ma simt foarte bine și acum pot sa zambesc și cel mai important sa mananc. Mulțumesc echipei de asistente de la aceasta clinica pentru empatia, rabdarea și profesionalismul de care dau dovada, și nu in ultimul rand mulțumesc din suflet dl. Dr. Paul Corpadean pentru ințelegere și pentru ca mi-a redat zambetul. Mii de mulțumiri. Și recomand celor care au probleme cu dantura aceasta clinica curata și cu aparatura moderna.
Elena Matei
23 Feb 2022

Apelez de fiecare data cu incredere la echipa Medicalcor. Tratamentele oferite sunt de inalta calitate iar staff-ul este profesionist dar si foarte amabil. Recomand cu incredere pentru orice tip de problema stomatologica!
Adrian Lazar
23 Feb 2022Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙