pacienti noi

Prima ta experiență în Clinica Medicalcor

Bine ai venit în clinica noastră! Te rugăm să accesezi secțiunea “Pacienți noi” pentru a afla mai multe detalii despre MedicalCor.

pacienti noi

Ai încredere în noi cu zâmbetul tău!

Vedem asta în fiecare zi. Pacienți plecând zâmbind. Zâmbetele lor nu sunt întâmplătoare!

 

La ce să te aștepți la prima vizită?

Un stomatolog care îți depășește așteptările!

Nu aștepți

Îți prețuim timpul și de aceea colegii noștri se vor asigura că nu va fi nevoie să aștepți înainte de a fi consultat și că totul va decurge conform programului stabilit.

Facilități de nivel înalt

Aromaterapie, Wi-fi-ul gratuit, răcoritoarele din partea casei, păturicile care țin de cald, scaunele confortabile sau posibilitatea să îți alegi muzica în timpul tratamentului și nu în ultimul rând anestezie fără durere cu ajutorul sitemul revolutionar The Wand de anesteziere digitală ghidata.

Tehnologie de ultimă oră

Evoluăm și învățăm continuu cum să aducem ultimele noutăți dentare tehnologice în planul tău de tratament conceput special pentru tine.

Solutii financiare variate

Ti-am pregatit mai multe variante de plată prin Abonamente individuale și corporate și sitstem de plată în rate!

Am avut ocazia să întâlnesc in aceasta clinica un personal extrem de amabil,de la intrarea in clinica pana in cabinet si foarte bine pregatit din punct de vedere profesional. Clinica este moderna,primitoare,conditiile sunt excelente. Recomand cu toata increderea si le multumesc pentru profesionalismul de care dau dovada fata de pacienti! Ma bucur ca am avut sansa sa ajung aici sa ma tratez!

Linda Ioanas martie 2021

Prima consultație

La clinica Medicalcor prima ședință vrem să fie o întâlnire diferită față de experiența ta anterioara la dentist. Iți vom face un consult inițial detailat în care vom înțelege ce îți dorești, iar apoi vom face poze/video, radiografii și se vor lua amprente cu situația ințială. Toate informațiile acumulate vor sta la baza unui plan de tratament funcțional și estetic pe care ți-l vom prezenta și care conține manoperele necesare trecerii de la situația ta inițială la designul zâmbetului mult visat având în vedere toate considerentele estetice și păstrarea rezultatului în timp.

Ulterior îți vom prezenta toate costurile de la începutul până la finalul tratamentului, variantele de tratament, riscuri și vom discuta orice nelămurire ai.

Informații financiare

La MedicalCor, îți redăm sănătatea, frumusețea și funcționalitatea zâmbetului într-un mod ușor și accesibil. Să recunoaștem, nimănui nu îi place să fie surprins când vine vorba de preț. De aceea, o dată ce am finalizat consultația ta inițială și stabilirea diagnosticului, vom examina planul de tratament recomandat și costurile tratamentului.

În acest fel, dacă ai amânat tratamentul cu implanturi dentare sau tratamentul restaurativ datorită bugetului, te vom ajuta să începi tratamentul cu ajutorul SOLUTIILOR FINANCIARE care sunt mai accesibile pentru tine.

Promitem să îți facem vizita cât mai eficientă posibil.

Formularele pentru pacienții noi sunt disponibile online pentru a fi completate, astfel încât la prima programare doar să le aduci cu tine. Ceea ce înseamnă mai puțin timp petrecut în sala de așteptare și mai multă atenție acordată experienței tale cat mai placuta in clinica noastră. Adu-ne la cunoștință dacă mai e ceva ce mai putem face pentru tine, astfel încât experiența ta să fie și mai relaxantă și confortabilă.

  • Formulare pentru pacienții noi (COPII)
  • Formulare pentru pacienții noi (ADULȚI)
  • Încă mai ai întrebări?

ABIA AȘTEPTĂM SĂ TE FACEM SĂ ZÂMBEȘTI !

La MedicalCor Nu facem compromisuri privind tehnologia, confortul și calitatea serviciilor oferite pacientilor nostri!

 
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙