Programare online

Tratament cu Laser Dentar Cluj–Vindecare Rapida si Sigura

Laserele dentare ofera avantaje clare fata de metodele conventionale de tratament prin vindecarea ranilor, fara cicatrici si reducerea semnificativa a infectiilor. Pentru pacienti, acest lucru inseamna mai putina durere post-operatorie. In plus, succesul acestui tratament este sustinut de numarul mare de pacienti multumiti.

Realizat prin intermediul SIROLaser Blue Sirona, tratamentul ofera rezultate exceptionale in chirurgie, implantologie, tratament parodontal, albire dentara, endodontie si estetica dentara, fiind astfel cea mai buna alegere pentru un proces minim invaziv si lipsit de durere. Astfel, acest laser poate avea o acoperire de peste 20 de intrebuintari, printre care mentionam:

Implantologie

In cadrul sectiei de Implantologie, SIROLaser Blue Sirona este folosit atat pentru descoperirea implantului, cat si pentru igienizare si finisare. Se obtine astfel o pregatire mult mai eficienta pentru urmatorul proces si anume cel de amprentare si pregatire a suprastructurii dentare.

Parodontologie

SIROLaser Blue Sirona este utilizat cu succes in tratamentul parodontal deoarece se poate realiza o mai buna curatare si igienizare in pungile parodontale, reducandu-se astfel riscul de inmultire al bacteriilor si al germenilor. Astfel, pe langa un tratament realizat cu succes si rezultate rapide, pacientul va fi fericit, lipsit de frica si durere.

Edodontie

In tratamentul edodontic, laserul SIROLaser Blue Sirona este folosit ca adjuvant pentru tratamentul conventional. Prin intermediul acestui laser se face o pregatire mai buna si o curatare mai eficienta a canalului radicular. Acest lucru duce la reducerea germenilor, a bacteriilor si la salvarea dintelui in cauza.

Estetica dentara

SIROLaser Blue Sirona reprezinta un avantaj in domeniul esteticii dentare deoarece cu ajutorul acestuia se pot realiza modelari de gingie (gingivectomie) si incizii precise si fara sangerari. In acest mod, pacientul va simti cat mai putina durere si discomfort.

Avantajele tratamentului cu laserul SIROLaser Blue Sirona: