Tratament cu Laser Dentar Cluj – Vindecare Rapida si Sigura

Tratament cu Laser Dentar Cluj–Vindecare Rapida si Sigura

Laserele dentare oferă avantaje clare faţă de metodele convenţionale de tratament prin vindecarea rănilor, făra cicatrici şi  reducerea semnificativă a infecţiilor, iar pentru pacienţi, înseamnă mai puţină durere postoperatorie. Clinica MedicalCor beneficiază de pe urma acestui tratament, deoarece pacienţii multumiţi sunt cea mai bună modalitate de a asigura succesul tratamentului. Tratamentul dentar realizat prin intermediul SIROLaser Blue Sirona, oferă rezultate excepţionale în chirurgie, implantologie, tratament parodontal, albire dentară, endodonţie şi estetică dentară, fiind astfel cea mai buna alegere pentru un proces minim invaziv şi lipsit de durere. SIROLaser Blue Sirona are în componenţă o diodă albastră, infraroşu şi roşie, astfel poate avea o acoperire de peste 20 de intrebuinţări în cadrul clinicii MedicalCor.

Implantologie

În cadrul secţiei de Implantologie, SIROLaser Blue Sirona este folosit atât pentru descoperirea implantului, cât şi pentru igienizarea, finisare, astfel se obține o pregătire mult mai clară pentru următorul proces, si anume cel de amprentare şi pregătire a suprastructurii dentare.

Parodontologie

SIROLaser Blue Sirona este utilizat cu succes în tratamentul parodontal, deoarece prin intermediul laserului se poate realiza o mai bună curăţare şi igienizare în pungile parodontale, reducându-se foarte mult riscul de înmulţire al bacteriilor şi al germenilor. Astfel se obţine pe lângă un rezultat rapid un tratament realizat excelent în cadrul clinicii MedicalCor, dar şi un pacient fericit, lipsit de frică şi durere.

Endodontie

În procesul endodontic laserul SIROLaser Blue Sirona este folosit ca un adjuvant pentru tratamentul conventional, deoarece prin intermediul lui se face o mai buna pregatire şi curăţare a canalului radicular, rezultat care duce la reducerea germenilor, bacteriilor şi la salvarea unui dinte.

Estetică dentară

SIROLaser Blue Sirona reprezintă un avantaj în domeniul esteticii dentare, deoarece se pot realiza modelări de gingie (gingivectomie) fără sângerări şi incizi precise, astfel pacientul va simţi cât mai puţină durere şi discomfort.

Avantajele tratamentului cu laserul SIROLaser Blue Sirona: