Programare online

Aparate dentare

Tot mai important in societatea de azi este imginea noastra, impreuna cu un zambet frumos si santos. Pentru asta specialistii nostrii in ortodontie si ortopedie dentofaciala te vor ajuta sa iti inbunatatesti zambetul, prin estetica si functionalitate.

Astfel cu ajutorul apratelor dentare vom reusi să corectăm, fără durere, pozitionarea dintilor care cu timpu ar putea afecta sănătatea dinților, a gingiilor, a articulației temporo-mandibulare şi integritatea tubului digestiv.

Avantaje:

Recomandarea specialistului pentru aparatul dentar este:

Reinventează-ți zâmbetul!Invizibil, cu brackets din Safir …aparatul dentar, accesoriul zambetului perfect drept pe viata!

Top lucruri interesante despre aparatul dentar:

 

Tipuri de aparate dentare

Clinica Medicalcor vine in sprijinul tau pentru a-ti rezolva orice tip de problema ortodontica fara discomfort si rapid si predictibil .Astfel îţi oferim mai multe variante de aparat dentar care se pliaza pe nevoile tale, estetice si functionale.

1. Aparat dentar fix metalic (clasic)

Avantaje:

Te aşteptăm la o consultaţie pentru a putea stabili tratmentul si solutiile financiare potrivite tie. Programează-te acum!

2. Aparat dentar safir

Aparatul dentar Safir este un aparat fix, care este aplicat pe exteriorul dinților, fiind cunoscut ca un aparat dentar invizibil . Rolul principal al aparatului dentar safir este sa te ajute sa recapeti un zâmbet perfect.

Beneficii aparate dentare Safir:

ETAPE