Tehnologie MedicalCor - Tehnologii dentare de ultima generatie

Technologie

Clinica Medicalcor utilizează aparatură de ultima generatie si materiale de cea mai buna calitate, folosite international.

 

Stomatologie High-tech

 

Materiale si aparatura de la lideri internationali

 

Diagnostic pluridisciplinar digital in 3D

 

100% acuratete in tratament

Documentare digital

Prin folosirea software-ului electronic de evidenţă medicală eliminăm consumul de hârtie în clinica noastră. Acest software permite o experienţă simplificată, o îngrijire mai bună a pacientului şi are un impact pozitiv asupra mediului.

 

Punctualitate şi servicii personalizate

Cabinetul nostru este diferit deoarece nu programăm mai mulţi pacienţi în acelaşi timp, astfel reuşim să ne concentrăm doar pe nevoile tale şi reuşim să oferim tratemente personalizate. Prin planuri de tratament personalizate vei ştii că îţi acordăm toată atenţia şi priceperea noastră. Programările individuale ne oferă posibilitatea de a fi întotdeauna punctuali şi vei observa ca niciodată nu vei aştepta pentru a-ţi primi tratamentul. Timpul tău este valoros şi noi respectăm asta şi ne simţim privilegiaţi că ne-ai ales pe noi să îţi oferim îngrijirea dentară de care ai nevoie.

Radiografii digitale

Pe lângă documentarea digitală noi folosim şi radiografii dentare digitale. Sistemul nostru de radiografii digitale ne ajută să limităm cantitatea de radiaţii şi, de asemenea, acesta are un impact pozitiv asupra mediului. Radiografiile digitale ne ajută să economisim timp oferidu-ţi un diagnostic într-un timp foarte scurt.

Ghiduri chirurgicale

Previzualizarea implantului dentar îi permite medicului tău să folosească tehnologia digitală pentru a plasa implantul şi pentru a-ţi arăta rezultatul final înainte ca procedura în sine să fie iniţiată. Această tehnologie inovativă permite rezultate mult mai bune, o perioadă mai scurtă de recuperare şi un zâmbet mult mai frumos.

 

Fotografiere digitală intraorală

Prin folosirea unor camere digitale îţi vom arată cu precizie ce tratamente sunt necesare pentru a obţine un zâmbet sănătos şi frumos. Acesta fotografii vor fi trimise pe smartphone-ul tău pentru a putea vedeam problemele dentare cu care te confrunţi. Am observat că mulţi pacienţi consideră aceste fotografii folositoare deoarece îi ajută să înţeleagă mult mai bine tratamentele de care au nevoie.

 

Curăţenie şi dezinfecţie

Prin folosirea unor camere digitale îţi vom arată cu precizie ce tratamente sunt necesare pentru a obţine un zâmbet sănătos şi frumos. Acesta fotografii vor fi trimise pe smartphone-ul tău pentru a putea vedeam problemele dentare cu care te confrunţi. Am observat că mulţi pacienţi consideră aceste fotografii folositoare deoarece îi ajută să înţeleagă mult mai bine tratamentele de care au nevoie.

Dispozitive medicale

Tehnologia digitala Cad/Cam

Cu ajutorul tehnologiei Computer Aided Design/Computer Aided Manufacturing, reusim sa creeam coroanele dentare digital cu ajutorul computerului, astfel avand o precizie mult mai mare decat prin tehnica manuala. Reusim astfel intr-o singura zi sa realizam coroane, fatete ceramice, lucrari provizorii, incrustatii, plombe din ceramica, fara sa trebuiasca sa asteptam dupa termenele clasice ale tehnicicenilor de 2-3 saptamani.

LASERUL STOMATOLOGIC Sirolase Blue Sirona

Este inovația tehnologică în stomatologia cu laser care permite o variata configurație pentru tratamentele dentare de ultimă oră: chirurgie țesutului moale , sterilizarea canalelor radiculare , albire dentară profesională sau terapia durerii.

Lupe ZEISS

ORAL CANCER SCREENING – LAMPA oral ID

Fără durere, cu ajutorul lămpii Oral ID, inca din primul stadiu celulele pre-canceroase și canceroase pot fi depistate! În acest moment, Oral Cancer Screening este cea mai sigură metodă de testare pentru cancerul oral disponibilă atât în țara noastră, cât și la nivel mondial.

STERILIZATOARE CONFORM NORMELOR UE

CLINICA MEDICALCOR acordă o importanță maximă siguranței pacienților. Avem un sistem electronic care verifica permanent parametrii de sterilizare. Asistentele noastre pregatesc inainte de fiecare pacient cabinetul, prin dezinfectarea tuturor suprafețelor de contact, a unitului dentar și a oricărui alt echipament. La fiecare tratament se folosesc doar materiale de unica folosinta(mănuși, măști,pahare,bavete, ace, aspiratoare bucale). Cabinetele au pardoseală antibacteriană si antispetice, pentru o protecție suplimentară a pacienților. Sterilizarea instrumentarului se face cu vacuum fractionat conform normelor UE ,imprimanta pentru ciclurile de sterilizare, si foliator (pentru mentinerea sterilitatii instrumentarului)

Anestezia ghidata digital The Wand

The Wand este tehnologia cea mai performanta lo ora actuala de anesteziere dentară, prin care introducerea anestzicului se face digital cu ajutorul computerului. Astfel anestezia se instaleaza sigur,mult mai rapid, cuprinzand doar dintele in cauza neafectand si zonele de langa, limba, obraz, buza disconfortul fiind minim si binenteles fara durere. Veti putea astfel sa reveniti imediat la rutina zilnica fara sa trebuiasca sa asteptati trecerea efectului anestezicului.

Lampa cu accelerator de albire Beyond