Programare online

EXPERIENȚA TA prima oara in Clinica Medicalcor

Bine ai venit în clinica noastră! Te rugăm să accesezi secțiunea “Pacienți noi” pentru a afla mai multe detalii despre MedicalCor. Apasă aici pentru a te programa azi.

Ai încredere în noi cu zâmbetul tău!

Vedem asta în fiecare zi. Pacienți plecând zâmbind. Zâmbetele lor nu sunt întâmplătoare!

La ce să te aștepți la prima vizită?

Un stomatolog care îți depășește așteptările de la prima vizită !

Nu aștepți

Știm că ai o viață extrem de ocupată si deaceea personalul clinicii se va ocupa sa nu astepti înainte să intri la tratament.

Facilități de nivel înalt

Aromaterapie, Wi-fi-ul gratuit, răcoritoarele din partea casei, păturicile care țin de cald , scaunele confortabile sau posibilitatea sa iți alegi muzica în timpul tratamentului și nu in ultimul rand anestezie fara durere cu ajutorul sitemul revolutionar The Wand de anesteziere digitala ghidata.

Tehnologie de ultimă oră

Evoluăm și învățăm în continuu cum să aducem ultimele noutăți dentare tehnologice în planul tău de tratament conceput special pentru tine.

Solutii financiare variate

Ti-am pregatit mai multe variante de plata prin Abonamente individuale si corporate si sitstemul de plata in rate!

Corina Marchis / 26 septembrie 2018 O echipa extraordinara cu servicii pe masura. Recomand tuturor celor care isi doresc sa zambeasca mai des!

Prima consultatie

La clinica Medicalcor prima sedinta vrem sa fie o intalnire diferita fata de experienta ta anterioara la dentist. Iti vom face un consult intial detailat in care vom intelege ce iti doresti iar apoi vom face poze /video, radiografii, si se vor lua amprente cu situatia intiala. Toate informatiile acumulate vor sta la baza unui plan de tratament functional si estetic care til v-om prezenta si care contine manoperele necesare trecerii de la situatia ta initiala la designul zambetului mult visat avand in vedere toate considerentele estetice si pastrarea rezultatului in timp.

Ulterior iti vom prezenta toate costurile de la inceputul pana la finalul tratamentului, variantele de tratament, riscuri si vom discuta orice nelamurire ai.

 

Informatii financiare

La MedicalCor, îți redăm sănătatea, frumusețea și funcționalitatea zâmbetului într-un mod ușor și accesibil. Să recunoaștem, nimănui nu îi place să fie surprins când vine vorba de preț. De aceea, o dată ce am finalizat consultația ta inițială și stabilirea diagnosticului, vom examina planul de tratament recomandat și costurile tratamentului.

În acest fel, dacă ai amânat tratamentul cu implanturi dentare sau tratamentul restaurativ datorită bugetului, te vom ajuta să începi tratamentul cu ajutorul SOLUTIILOR FINANCIARE care sunt mai accesibile pentru tine.

 

Promitem să îți facem vizita cât mai eficientă posibil.

Formularele pentru pacienții noi sunt disponibile online pentru a fi completate, astfel încât la prima programare doar să le aduci cu tine. Ceea ce înseamnă mai puțin timp petrecut în sala de așteptare și mai multă atenție acordată experienței tale cat mai placuta in clinica noastra. Adu-ne la cunoștință dacă mai e ceva ce mai putem face pentru tine, astfel încât experiența ta să fie și mai relaxantă și confortabilă.

ABIA AȘTEPTĂM SĂ TE FACEM SĂ ZÂMBEȘTI ! La MedicalCor Nu facem compromisuri privind tehnologia, confortul și calitatea serviciilor oferite pacientilor nostrii!
Programeaza-te acum Vezi tratamentele noastre Instructiuni de ingrijire