Viziteaza-ne azi

Viziteaza-ne azi

Experienta pacientilor noi

Un altfel de stomatologie

Cum facem ca stomatologia să fie diferită la MedicalCor

Clinica MEDICALCOR este cunoscută pentru restaurarea şi consolidarea frumuseţii naturale a zâmbetului tău, astfel folosind proceduri minim invazive şi de ultimă oră vom putea realiza un zâmbet frumos şi de lungă durată!

Pacienţii Clinicii MEDICALCOR primesc cele mai bune tratamente, acestea fiind minim invazive, estetice, dar şi eficiente din punct de vedere al costului.

 

Standarde înalte

Standardele înalte ne ajută să le oferim pacienţilor noştri servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. Punem la dispoziţia pacienţilor noştri planuri de tratament personalizate, iar astfel prin intermediul stomatologiei restaurative şi a esteticii dentare putem oferi zâmbete frumoase şi sănătoase. În cazul unei urgenţe stomatologice vom face toate eforturile necesare pentru a te îngriji în cel mai scurt timp. 

 

Educaţie şi Prevenţie

Credem cu adevărat că prevenţia şi profilaxia reprezintă cheia succesului pentru o dantură sănătoasă. Ne concentrăm pe consultaţii meticuloase prin care verificăm sănătatea dinţilor, a gingiilor şi realizăm testări pentru detectarea cancerului oral.

Nu ne concentrăm doar pe obţinerea unui zâmbet frumos, ci ne preocupă şi sănătatea danturii, astfel o anamneză corespunzătoare ne va ajuta să fim informaţi în ceea ce priveşte sănătatea danturii tale.

 

O experienţă pozitivă

Succesul nostru se bazează pe stabilirea unei relaţii de încredere şi prietenie cu fiecare pacient în parte. Înţelegem că pentru unii pacienţi vizitele la o clinică stomatologică sunt incomode, de aceea echipa noastră se străduieşte să ofere îngrijire personalizată şi servicii ce vor face vizitele la Clinica MEDICALCOR cât mai confortabile şi plăcute. 

 

Programează-te acum! Promitem să îţi oferim un motiv să zâmbeşti din nou!

 

Lasa-ne un feedback

click aici
 

Ce spun alti clienti

Corina Marchis / 26 septembrie 2018
 O echipa extraordinara cu servicii pe masura. Recomand tuturor celor care isi doresc sa zambeasca mai des!


Cere mai mult de la stomatologul tău.

În cazul în care prezentarea ta la o clinică stomatologică îţi determină o senzaţie de panică şi anxietate, atunci este cazul să iei în considerare schimbirea Clinicii Dentare.

La Clinica MEDICALCOR îţi oferim o atmosferă relaxată, technologie modernă, tratamente pentru durere, anxietate şi lucrări realizate într-o singură şedinţă pentru a putea economisi timp şi bani.
 

Programeaza-te acum

 

Clinica MedicalCor Clinica MedicalCor