Depistare Cancer Oral Cluj in Doar Cateva Minute

Depistare Cancer Oral Cluj – Clinica MedicalCor

Testul de depistare a cancerului oral este una dintre metodele de prevenție pe care clinicile DENT ESTET le aduce în atenția tuturor pacienților care își doresc să își mențină zâmbetul sănătos și calitatea vieții la standarde înalte.

Oral Cancer Screening este primul test din România prin care se poate depista cancerul oral în faze incipiente, in doar 3 minute petrecute in cabinetul medicului dentist.

Fără niciun fel de durere, cu ajutorul lampii Sapphire Plus Lesion Detection, celulele pre-canceroase și canceroase pot fi detectate încă de la primul stadiu.

În acest moment, Oral Cancer Screening este cea mai sigură metodă de testare pentru cancerul oral disponibilă atat in tara noastra, cat si la nivel mondial.

Aparatul este dotat cu o cameră digitală incorporată, care îi oferă medicului stomatolog o imagine detaliată a cavității bucale și ii permite scanarea în profunzime a tuturor zonelor care ar putea conține celule pre-canceroase sau canceroase, neobservabile cu ochiul liber.

Studiile de specialitate arată că, în ultimii ani, incidența cancerului oral a crescut mai ales în rândul adulților tineri! Depistarea timpurie a acestei afectiuni crește rata de supraviețuire la aproximativ 82%.

Procedura Oral Cancer Screening este:

Screeningul pentru depistarea cancerului oral include, alaturi de examinarea cavitatii orale cu lampa Sapphire Plus Lesion Detection si o examinare clinica adiacenta pe care medicul stomatolog o realizeaza. Un rol foarte important in cadrul sedintei de preventie o are si componenta educativea pe care medicul o ofera pacientului. Acesta are responsabilitatea de a informa pacientul asupra semnelor si simptomelor cancerului la nivelul cavitatii orale, al gatului si al capului si cum poate fi acesta detectat in faze incipiente.

De ce să faci testul Oral Cancer Screening?

Ai grijă de sănătatea zâmbetului tău! Programează acum o consultație.