Programare online

Depistare Cancer Oral Cluj – Clinica MedicalCor

Testul de depistare a cancerului oral este una dintre metodele de preventie pe care le aducem in atentia tuturor pacientilor care isi doresc sa isi mentina zambetul sanatos si calitatea vietii la standarde inalte. 

Oral Cancer Screening este primul test din Romania prin care se poate depista cancerul oral in faze incipiente, in doar 3 minute petrecute in cabinetul medicului dentist.

Fara niciun fel de durere, cu ajutorul lampii Sapphire Plus Lesion Detection, celulele pre-canceroase și canceroase pot fi detectate inca de la primul stadiu.

In acest moment, Oral Cancer Screening este cea mai sigura metoda de testare pentru cancerul oral, disponibila atat in tara noastra, cat si la nivel mondial.

Aparatul este dotat cu o camera digitala incorporata, care ii ofera medicului stomatolog o imagine detaliata a cavitatii bucale si ii permite scanarea in profunzime a tuturor zonelor care ar putea contine celule pre-canceroase sau canceroase, neobservabile cu ochiul liber. 

Studiile de specialitate arata ca, in ultimii ani, incidenta cancerului oral a crescut mai ales in randul adultilor tineri! Depistarea timpurie a acestei afectiuni creste rata de supravietuire la aproximativ 82%.

Procedura Oral Cancer Screening este:

Screeningul pentru depistarea cancerului oral include, alaturi de examinarea cavitatii orale cu lampa Sapphire Plus Lesion Detection si o examinare clinica adiacenta pe care medicul stomatolog o realizeaza. Un rol foarte important in cadrul sedintei de preventie o are si componenta educativa pe care medicul o ofera pacientului. Acesta are responsabilitatea de a informa pacientul asupra semnelor si simptomelor cancerului la nivelul cavitatii orale, al gatului si al capului si cum poate fi acesta detectat in faze incipiente.

De ce sa faci testul Oral Cancer Screening?

Ai grija de sanatatea zambetului tau! Programează acum o consultație.