Programare online

Coroane sau punti dentare

Coroanele dentare din porțelan sunt unele dintre cele mai populare proceduri de restaurare a danturii. O coroană dentară acoperă în totalitate dintele tău natural. Datorită rezistenței și aspectului natural sunt considerate atât tratamente de restaurare a dintelui, cât și tratamente dentare estetice si pot fi folosite adeseori si pentru restaurări complete ale danturii. Materialul folosit pentru coroanele dentare va avea aceeași culoare ca restul danturii pentru a obține un zâmbet natural și frumos.

9 avantaje ale coroanelor dentare:

Beneficiile fac efortul financiar să merite, atât pentru că primești înapoi un zâmbet încrezător și nou, dar și pentru că te vei simți mai bine în pielea ta, și asta se vede, oriunde ai merge!

Cum se va desfășura programarea pentru realizarea coroanele dentare din porțelan?

La MedicalCor, primul pas este consultația complementară al cărui rol este stabilirea opțiunilor existente pentru nevoile tale și oferirea informațiilor de care ai nevoie pentru a opta înspre cea mai bună alegere pentru tine.

1. Îți recomandăm să ai mereu la prima vizită o radiografie recentă a întregii danturi, astfel încât să beneficiezi de o evaluare precisă și completă a nevoilor dinților tai.

2. Cea de-a doua vizită constă în pregătirea dintelui pentru aplicarea coroanei, respectiv înlăturarea porțiunii deteriorate. Tot în cadrul acestei vizite ți se va lua amprenta pentru coroana.

3. Următorul pas este aplicarea unei coroane temporare care îți permite să testezi noua dantură, în timp ce coroana permanentă este creată.

4. Examinarea este o etapă importantă din cadrul acestei proceduri. În urma ei se stabilesc ultimele detalii necesare finalizării coroanei. Rezultatul examinării este trimis mai departe către laboratorul nostru, unde tehnicienii maeștrii în ceramică vor da viață noii și permanentei tale coroane.

5. Ultimul pas va fi aplicarea si fixarea noii tale coroane asigurandu-ne că noua ta coroană se potrivește perfect și că are un aspect natural.

6. Te întorci acasă cu un mare zâmbet pe față!

Care este tehnologia si materialele folosite pentru realizarea coroanelor si puntilor dentare?

La MedicalCor toate punțile și coroanele dentare sunt concepute personalizat dorintelor pacientului, folosind materiale ultra-durabile precum E.max și zirconiu pentru punți și coroane în funcție de locul în care sunt plasate acestea și de gradul de rezistență necesar. Aceste materiale noi sunt mult mai rezistente decât porțelanul actual, 100% lipsite de metal și au un aspect natural uimitor.
Pentru a asigura o potrivire perfectă laboratorul nostru au încorporat tehnologia CAD-CAM (3D).

Punțile și coroanele lipsite de metal sunt extrem de durabile și îngrijite corespunzător au o medie de viata de peste 15 ani.

Vino la MedicalCor și fă cunoștință cu echipa noastra de specialisti! Acestia te vor consulta și te vor ajuta să iei o decizie privind alegerea coroanelor sau a punților. Sună la 0729/122 422 sau contactează-ne (link) pentru o consultație gratuită!

 

Tipuri de coroane dentare estetice și extrem de naturale:

1.Zirconiu

2.EMAX

3.Metalo Ceramica

 

Coroanele dentare sunt complet personalizate nevoilor tale, fiind realizate în laboratorul dentar propriu al clinici Medicalcor de către tehnicieni certificați, astfel încât pacienții să primească un zâmbet nou, estetic, natural, cu garanție pe viață.
Pentru a realiza o programare la medicul specialist în estetică dentară, completează formularul online.

 

1.Coroanele dentare Zirconiu

Coroanele de zirconiu 3d - Tratamentul premium iti ofera un zambet natural sunt facute sa dureze o viata!
Prin Tehnologia digitala de ultimă generație folosita in clinica dentara Medicalcor prin care putem crea coroanele dentare in sistem 3d reușim să oferim paciențiilor nostrii un tratament complet, estetic și funcțional.

Personalizate de catre artizanii tehnicieni ai clinici dentare Medicalcor ofera pacientului insa avantajul major cel emoțional care face diferența: zirconiu fiind foarte asemanator dintilor naturali , pacientului ii va creste stima de sine si comfortul , tratamentul fiind fara riscuri!

Etapele a tratamentului :

Zâmbetului tău va fi decis astfel de tine alegând forma, culoarea, dimensiunea dințilorastfel nu vei mai rata niciun zambet!
 

Coroanel de zirconiu 3D sunt indicate daca ai: 

Artizanii tehnicieni dentari ai clinicii Medicalcor
Laboratorul  nostru de tehnică dentară, format din tehnicieni maestrii in ceramica  talentati si avand la dispozitie aparatura de ultima generatie, sunt profesioniști care stau la baza nevoilor medicilor nostrii și dorințelor pacientului.

Coroanele dentare sunt restaurări protetice care protejează, oferă funcționalitate și estetică unui dinte ce a trecut printr-un tratament dentar. În plus, coroana dentară va crește rezistența dintelui și îl protejeză de alte afecțiuni dentare.

7 beneficii ale restaurărilor protetice cu ajutorul coroanelor dentare:

3.Coroane dentare metalo-ceramice

Coroanele metalo cermice redau funcţia şi estetica dintilor tai. La clinica dentara Medicalor te asiguram de reusita tratamentului cu coroane dentare metalo-ceramice pentru a obtine un zambet frumos Acestea sunt formate din schelet metalic de susţinere si rezistenţa plus stratul de ceramică care ii reda partea estetica. Specialiştii noştri proteticieni folosesc 2 tipuri de ceramica, cu o calitate şi durabilitatea cunoscuta: ceramică feldspatică şi ceramică presată, a carui proprietatii este cea mai apropiată de cea a dinţilor naturali. La clinica dentara Medicalcor vei alege împreună cu medicul specialist coroanele potrivite tie.

Avantaje:

Culori variate, ceea ce oferă posibilitatea de a realiza porţiuni ale dintelui în lumini şi umbre

Forma , transluciditate de o naturalete apropiata smalţului dentar.