Anestezie Dentara Ghidata Digital The Wand – Anestezie Rapida, Fara Durere

The Wand - Anestezie dentara ghidata digital

Unor pacienti anestezia le aduce aminte de o experienta neplacuta ,asociata cu durere. Clinica dentara Medicalcor vine in ajutorul pacietiilor anxios cu o tehnologie unica , Anestezia ghidata digital The Wand cu ajutorul careia pacienții carora le e frica de anestezia clasica pot sa aiba o experienta fara durere in clinica noastra.

The wand este cea mai performanta tehnologie de anesteziere dentară, prin care introducerea anestzicului este controlat de computer. Astfel anestezia se instaleaza mult mai rapid, cuprinzand doar dintele in cauza neafectand si zonele de langa, disconfortul fiind minim si binenteles fara durere.  

Avantajele anesezierii ghidata digital The Wand:

Modul de actiune a anesteziei ghidata digital The Wand

Pe cand anestezia clasica cu ac actioneaza sip e tesuturile invecinate limba ,obraji sau buza prin anestezia ghidata digital ai posibilitatea sa amortetsti doar dintele ,iar tu poti sa-ti reiei activitatea zilnica fara a resimtii discomfort sau probleme de vorbire. Anestezia prin sistemul The Wand este Anestezicul se insera cu o presiune scăzută și la o viteză lentă fara ca sa produca durere iar pacientul este în siguranță, totul fiindsub supravegherea unui medic specialist.

La clinica dentara Medicalcor folosim tehnologia The Wand pentru orice tip de tratament stomatologic astfel pacientii nostrii vor putea sa se relaxeze si sa beneficieze de tratamente total nedureroase.