Albire Dentara Profesionala Cluj - Pentru un Zambet Stralucitor

Albire Dentara Profesionala Cluj - MedicalCor

Zâmbet mai alb și strălucitor în maxim 30 de minute!

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a-ți recăpăta strălucirea zâmbetului, care poate fi realizată într-o singură şedintă la clinica MEDICALCOR.

Aceasta este una dintre procedurile în cadrul esteticii dentare prin care clinica MEDICALCOR redă pacienților starea de bine și încrederea în sine.

Albirea dentară se poate realiza prin două modalităţi, una în cadrul clinicii MEDICALCOR sau la domiciliu, chiar acasă de către pacient, dar înainte de realizarea albirii dentare, indiferent de tipul de tratament ales, zâmbetul trebuie să fie curat și sănătos, deci tratamentul de igienizare dentară este premergător oricărui alt tratament stomatologic.

1. Albirea dentară profesională cu lampa BEYOND Teeth Whitening

Sistemul Beyond de albire dentară utilizează cea mai avansată tehnologie, materiale inovative pentru albirea dinţilor dumneavoastră printr-un tratament sigur, rapid și cu maximum de eficiență.

Lider global în design-ul și producția de aparatură profesională pentru estetica dentară, sistemul Beyond Command prezintă unul dintre cele mai avansate echipamente pentru albirea dinților de pe piață, cu ani de studii și cercetări. Lampa pentru albirea dentară Beyond Command operează cu o sursă puternică de lumină halogen și dispune de filtrare și ventilație excelentă, fapt ce asigură radiații și căldură zero. Lungimea de unda obținută este uniformă și constantă, astfel timpul necesar unui tratament de albire a dintilor este de numai 30 de minute.

Cine poate beneficia de un tratament de albire a dinților BEYOND?

Cu lampa BEYOND se obțin rezultate deosebite în albirea dentară, la toți pacienții care își doresc dinți albi. Tratamentul este cel mai eficient la pacienții cu pete cauzate de mâncare, băuturi, țigări, însa este eficient și la pacienții cu pete de tetraciclină, fluor, pete cauzate de îmbătrânire și pentru toți pacienții care își doresc un zâmbet mai alb, un zâmbet de hollywood.

Cât de albi vor fi dinții mei după albire?

Rezultatele albirii dentare pot varia depinzând de natura petelor și de severitatea lor. În cadrul clinicii MEDICALCOR tratamentul cu lampa BEYOND va fi adaptat la cazul dumneavostră, pentru a realiza cele mai bune rezultate, iar dantura dumneavoastră putându-se albi cu până la 12 nuanțe, în doar 30 de minute și cu rezultate rezistente în timp.

Îmi voi putea albi coronițele/fațetele/obturațiile deja existente?

Albirea dentară se aplică doar în cazul dinților naturali și nu poate schimba culoarea compozitului, porțelanului sau a fațetelor dentare pe care le aveți.

Cât durează rezultatele după albirea dinților?

Rezultatele albirii dentare variază de la persoană la persoană, depinzând de regimul alimentar și de stilul de viață. Efectele durează în general aproximativ 2 ani. În schimb tratamentele scurte de albire periodice sunt recomandate pacienților care consumă multă cafea și alimente colorante, dar și produse din tutun.

Cât durează tratamentul de albire BEYOND?

În majoritatea cazurilor de albire dentară, tratamentul cu lampa BEYOND durează 30 de minute, la care se adaugă timpul necesar pregătirii pacientului, dar sedinţa nu va dura mai mult de 45 de minute.

Este sigură albirea dinților?

DA, tratamentul pentru albirea dentară cu lampa BEYOND este 100% sigur. Lămpile de albire BEYOND conțin sisteme avansate de filtrare a luminii care îndepărtează radiațiile ultraviolete și căldura, asigurând confort și siguranță deplină, fapt ce determină o sensibilitate dentară redusă după tratament.

După albire, cum am grijă de rezultatele obținute?

În primele 24 de ore dupa tratamentul de albire cu sistemul BEYOND trebuie să evitați produsele din tutun, cafea, ceaiurile, sucurile colorate şi orice aliment bogat în coloranți şi pigmenţi. Nu folosiți nici apă de gura şi pastă de dinți colorate.

Cât de repede apar rezultatele albirii?

Imediat! Imediat ce încheiați albirea dentară la medicul dumneavoastră dentist, vă puteți uita în oglindă iar rezultatul albirii va fi evident, un zâmbet alb şi sănătos.

Este tratamentul de albire a dinților dureros?

Dureros NU, în schimb este normal să simțiți ușoare sensibilități după tratamentul de albire dentară, dar mulți pacienți mărturisesc ca nu simt nimic diferit. Sensibilitatea ușoară este datorată gelului de albire, poate să apară la consumul de alimente foarte calde sau foarte reci, dar aceasta dispare în primele 24 de ore.

Avantaje :

2. Albirea dentară cu sistemul Opalescence (se realizează la domiciliu)

La clinica MEDICALCOR pacienții noștrii pot opta și pentru realizarea albirii dentare la domiciliu.

Procedura este realizată acasă de către pacient. În cadrul clinicii MEDICALCOR se realizează o amprentă a danturii dumneavoastră, pe baza căreia tehnicianul dentar realizează gutierele personalizate, în care se va aplica gelul pentru albire. Gelul pentru albirea este de concentrație 16% H202 şi se aplică în gutiere, care vor fi purtate în timpul nopţii pe parcursul a 5-10 sedinţe .

Avantaje

Dezavantaje